Nospromenaden var med i podd om ledarskap och lärande

Det är flocken som väljer sin ledare. Hör Nospromenaden Hundcenters vd och hundpsykologen Cecilia Roos Rosendahl bli intervjuad i podden Livslångt – Researchinstitutet RISE podd om livslångt lärande. Här pratar vi bland annat om hur man kan motivera en hund att frivilligt vilja följa och lära sig nya saker. Vi gjorde också jämförelser om hur det är att samarbeta med en hundflock och att leda en grupp människor på en arbetsplats. Jämförelser mellan mitt nya liv med hundar och mitt gamla arbete som chef på olika nivåer inom mediabranschen. Lyssna här:
https://livslangt.se/2022/11/01/cecilia-roos-rosendahl-det-ar-flocken-som-valjer-sin-ledare/

Publicerad av nospromenaden

Hunddagisutbildad. Pågående hundinstruktörsutbildning på Hundens Hus. Lycklig Schäferägare. Volontär på Hundstallet.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: