Mobilt hunddagis

Välkommen till Nospromenadens
mobila hunddagis!
Nu finns ett mindre mobilt dagis med Stuvsta/Huddinge och Älvsjö som huvudsakligt upptagningsområde.
Jag har nu fullt i dagisflocken, men det går bra att stå i kö för lediga platser framöver. Skicka in en intresseanmälan via knappen ”Intresseanmälan hunddagis” nedan och fyll i formuläret!

Din hund hämtas hemma hos er och åker ut till något av Huddinges eller Storstockholms naturreservat för spännande strukturerade promenader, mental aktivering och nosarbete samt mysigt häng i någon trevlig glänta eller vid en sjö. På eftermiddagen lämnas din hund i hemmets lugna vrå – välmotionerad och tillfredsställd.
Din hund får garanterad utevistelse 2-3 timmar varje dag, beroende på väder och vind och hundens dagsform.

En dag på dagis

Nospromenadens dagis erbjuder, precis som namnet antyder, dagliga promenader ute i skog och mark där din hund får använda och arbeta med sin nos och uppleva dagen med alla sina sinnen.
Rutiner:
Hunden blir upphämtad i hemmet på förmiddagen 10.30-12.00 och lämnas hemma 15.30-16.30.
Nyckel lämnas mot nyckelkvittens.
Bilen:
Vi åker ut till dagens äventyr i en transportbil utrustad med stora, säkra och ombonade burar. Burarna har rena bäddar, filtar och handdukar. Hundarna har tillgång till fräscht vatten.
Bilen har ventilation och är i övrigt anpassad efter Jordbruksverkets bestämmelser för djurtransport.

Frågor och svar om det mobila dagiset

 • Vad kostar en dagisplats?
  En heltidsplats kostar 3.900 kronor/månad.
  Inskolningasvgift 250 kr/tillfälle. Dagisplatsen betalas i förskott och faktureras eller inbetalas via Swish. Vid försenad inbetalning tillkommer en påminnelseavgift på 200 kronor.
  Dagisplatsen faktureras för hela årets 12 månader, oavsett ledighet.
  Flera hundar från samma hushåll får 20 procents rabatt.
 • Finns möjlighet att ta emot deltidshundar?
  Jag kommer i första hand ta emot heltidshundar, eftersom jag har ett begränsat antal platser. Däremot kan det finnas möjlighet till att boka tillfällig hundrastning/dag på dagis som en del av Nospromenadens pensionatsverksamhet. Skicka intresseanmälan via bokningslänken. Frågor till cecilia@nospromenaden.com
 • Kan jag få tillfällig hjälp att rasta min hund?
  Ja, i mån av tid och plats kan hundrastning och passning erbjudas via Nospromenadens pensionatsverksamhet. Se svaret ovan. Avgift vardagar 400 kr/påbörjat dygn. Högsäsong 450 kr/påbörjat dygn.
 • Vilka hundar får plats på dagis?
  Det finns en kölista. Dagisgruppen sätts samman så att flocken får största möjlighet att trivas med varandra. Det mobila dagiset tar till en början emot små till mellanstora hundar.
  (Kan ändras över tid)
  Din hund behöver fungera med andra hundar, kunna åka bil samt tycka om att vara ute.
  Jag har inte möjlighet att ta emot löptikar eftersom det finns okastrerade hanar i flocken.
  Jag har i nuläget inte möjlighet att ta emot uttalat aggressiva hundar på dagiset.
 • Hur lång kötid är det?
  Just nu finns inga lediga platser på hunddagiset. Men läget kan förändras och det är bra att skicka in en intresseanmälan via länken ovan. Jag lägger stor vikt vid att flocken har en fin dynamik och att dagishundarna trivs tillsammans, något om tas hänsyn till när platserna fördelas. Skriv en intresseanmälan och beskriv din hund!

Bilder från en dag på Nospromenaden

%d bloggare gillar detta: