Hundpensionat


Välkommen till Nospromenadens hundpensionat i personlig hemmamiljö!
Fyll i intresseanmälan nedan och boka plats på hundpensionatet!
Höstlovet v 44 samt jul/nyår samt sportlovet v 9 2023 är tyvärr fullbokat.
Reservlista finns vid eventuell avbokning.
Sommaren vecka 29-30 år 2023 har hundpensionatet semesterstängt.
Observera att bokningen behöver bekräftas av Nospromenaden för garanterad plats. På grund av mycket hög efterfrågan och ett fåtal platser är det bra med framförhållning och det kan tyvärr dröja med besked. Hör av med sms för säkerhets skull om ni av någon anledning inte har fått ett besked inom rimlig tid.

Fantastiskt! Mer än bara hundpassning, även massor av bra träning och tips. Rekommenderas varmt!
Ringos matte Karin Montgomery

Välkommen att boka en plats på vårt hundpensionat i centrala Stuvsta, Huddinge!
Hundpensionatet är hemtrevligt inrett i husets entréplan, med närhet till flera fantastiska naturreservat som gjorda för härliga och omväxlande skogspromenader.
Hundpensionatet har 4-7 mysiga hundboxar med fint ljusinsläpp i husets entrévåning. Boxarna är flexibla med möjlighet att öppna upp för större utrymme eller skärma av. Samtliga boxar är inredda med rena och mysiga bäddar samt alltid fräscht vatten. Hundarna får tillgång till trädgårdens rastgård varje dag samt förstås rastning minst 4 gånger om dagen, varav minst en långtur i skogen.
Jag har även möjlighet att sova över i själva hundpensionatets lokal, som har sängplats.

Fråga och svar om pensionatet

 • Hur mycket kostar det att ha min hund på Nospromenadens hundpensionat?
  Vardagar 420 kr/ påbörjat dygn. Högsäsong 470 kr/ påbörjat dygn.
  Helger 470 kr/dag lördag-söndag.
  Se mer detaljerad information under rubriken Priser.
 • Tas alla hundar emot?
  Alla hundar är välkomna i mån av plats. Vi har inte möjlighet att ta emot löptikar eller aggressiva hundar. Hunden behöver kunna kopplas och gå med på promenader. Ange gärna i intresseanmälan om hunden kan vistas med andra hundar i vår egna rastgård samt om hunden funkar att gå i flock eller inte. Det är bra om hunden klarar att åka bil, då vi gärna söker oss till nya och omväxlande promenadområden varje dag, men är inte ett krav.
 • Måste jag ta med egen mat under vistelsen?
  Hunden mår ofta bäst av att äta sin egen mat när den vistas utanför hemmet. Jag rekommenderar att ni tar med egen mat, som din hund tycker om och känner igen. Annars kan jag stå för maten mot en extra avgift per dygn.
  Tänk även på att det ofta tar lite tid för din pälskling att vänja sig vid en annan miljö, vilket kan påverka aptiten under pensionatsvistelsen. Jag är mycket mån om att erbjuda en så lugn och trygg vistelse och hålla ett lugn i pensionatet även under utfodring, för att underlätta en god aptit.
 • Lämnas mina hundar ensamma länge?
  Nej, fördelen med att jag har en mindre verksamhet i hemmiljö är att jag har tid för varje hund. Jag har min arbetsplats i själva pensionatslokalen. Jag har även säng för övernattning i hundpensionatet. Vårt hem är en trappa upp och vi hör allt som händer i pensionatet. Hunden kan vara ensam de stunder jag är ute med en annan hund och vilar då i någon av de sköna bäddarna.
 • Kan jag lämna in min hund bara några timmar om jag vill göra ett ärende under dagen eller kvällen?
  Javisst, det går bra, om det finns ledig plats på pensionatet. Varje påbörjat dygn kostar 420 kr/vardagar eller 470 kr/högsäsong. Se mer detaljerat under rubriken Priser.
 • Vad behöver jag tänka på innan jag lämnar in min hund på Nospromenaden?
  Din hund behöver vara vaccinerad och du ska kunna visa upp ett vaccinationsintyg. Du behöver ha en hemförsäkring som omfattar en ansvarsförsäkring om olyckan skulle vara framme. Det som gäller är strikt hundägaransvar. Nospromenadens försäkring träder i kraft om vi skulle ha visat försumlighet under vistelsen. Vi använder oss av SKK:s inackorderingsavtal där villkoren framgår. Din hund behöver även ha en egen försäkring som omfattar veterinärvård.
  Om Nospromenaden behöver ta din hund till veterinär under vistelsen är det viktigt att du har en gällande försäkring för din hund.
 • Hur gammal måste hunden vara för att bo på hundpensionatet?
  Vi tar emot hundar över 6 månader. Det viktigaste är att hunden har en bra anknytning hos sin hemmafamilj och är trygg och mogen att separeras från sin familj. Det är rent generellt bra att börja ensamhetsträna en hund tidigt.

Obs! Vi har inte möjlighet att ta emot löptikar.
Eftersom vi har pensionat i hemmiljö är det även viktigt att ni vid intresseanmälan anger om hundarna är skälliga, samt annat som är bra att känna till om din hund.

Bilder från Nospromenaden!

När hundarna vila rkan jag passa på arbeta med annat. Kontoret är placerat mitt i pensionatets hjärta och i hundarnas närhet.
Box för den mindre hunden. Eget fönster och med flera bäddar i samma box för omväxling.
Här finns möjlighet att sova nära hundarna vid behov. Pensionatet är fiffigt uppbyggt och mycket flexibelt. Boxarna har avskiljare och kan anpassas efter större hundar såväl som mindre hundar. Våra gäster kan också vistas i de öppnare delarna , med smarta lösningar i och emellan boxarna för att öka eller minska utrymmet vid behov.

%d bloggare gillar detta: