Gott Nytt År önskar Nospromenaden!

Hobo, vår nyårsgäst, klarade nyårsfyrverkerierna bra. Skällde lite grann när det smällde som värst, men lugnade sig när jag fanns i närheten. När jag var lugn och oberörd, blev Hobo lugn och oberörd. Vi hade även radion på, som kamoflerade smällarna med ett lugnande “sorl” av röster och musik. Vi förberedde oss inför nyårsnatten genom långpromenad och en del mental aktivering, så att vi var nöjda och trötta före tolvslaget. Hobo provade den grönvita aktiveringsmattan, som var strösslad med godsaker och som han letade fram efter aktivt sniffande och nosande.
God fortsättning!

Publicerad av nospromenaden

Hunddagisutbildad. Pågående hundinstruktörsutbildning på Hundens Hus. Lycklig Schäferägare. Volontär på Hundstallet.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: